Nyt fra DIN løbeklub 15/12

Kære KM´er.    
15. december 2020                                                                                                             

ØV. Så kom turen med nedlukning og flere begrænsninger også til Kolding, idrætslivet og os i Kolding Motion. Vi er blevet pålagt, at vi ikke bruger vores lokaler på Bøgelund, med lukning indtil 3. januar 2021.
Kolding kommune har sendt dette rundt til alle foreninger. Kære foreninger, fritidsklubber og faciliteter m. fl. Kriseberedskabet i Kolding Kommune vil – med baggrund i de stigende smittetal i Kolding Kommune – kraftigt opfordre til, at idrætsfaciliteter, klubber og foreninger går på tidlig juleferie og lukker deres aktiviteter ned så hurtigt som muligt.
Den dystre baggrund er, at incidenstallet på få dage er næsten fordoblet i Kolding Kommune.
Det betyder, at alle kommunale indendørs fritids- og idrætsfaciliteter lukkes fra og med onsdag den 16. december 2020 kl. 12 og frem til og med søndag den 3. januar 2021.

Det betyder bl.a.:
· At alle kommunale haller, gymnastiksale, fag- og klasselokaler m.v. lukkes.
· At Kolding Uddannelsescenter (KUC) lukkes. Sprogskolen er dog undtaget.
· At alle kommunale klubfaciliteter herunder omklædningsfaciliteter og toiletter lukkes.
Alle foreninger på udendørs arealer, i selvejende institutioner samt egne eller lejede lokaler opfordres på det på kraftigste til at aflyse deres aktiviteter og gå på tidlig juleferie. Det samme gælder udendørs fritids- og idrætsaktiviteter på ikke kommunale arealer.
Derfor er der ikke adgang til hverken omklædningsrum, toiletter eller klublokalet; fra nu af og indtil den 3. januar 2021. Vi opfordrer jer til, at I løber i så små grupper som muligt. Så kan vi være med til, at mindske risikoen for, at Corona-smitten spreder sig yderligere.
Er der nogen, der er i tvivl om hvordan I skal agere, så kontakt mig venligst på telefon 2878 5819.
Vi i bestyrelsen ser frem til, at vi kommer tilbage på Bøgelund – selvom det lige nu ser svært ud.

Sportslig hilsen Bestyrelsen Kolding Motion. Jan Lundsgaard.