Nyt fra DIN løbeklub 28. februar 2021

Tæt på og alligevel ikke tilbage på Bøgelund
25 personer samlet til udendørs idræt – det går den rigtige vej for os. Og med den seneste ændring i restriktionerne, så det ud til, at vi kom tilbage i de vante rammer. Det lykkedes desværre ikke, for Kolding Kommune har indtil videre ikke åbnet for vores klublokaler.
Samtidig er Kolding hårdt ramt af mange Corona-smittede. Der bliver arbejdet for at få smittetallet ned, og vi kan bidrage, ved at fortsætte med at løbe i de kendte grupper.
Lige så snart det bliver muligt, er vi klar til at komme i gang med klubaktiviteterne. Vi savner samværet i lige så stor grad som alle jer medlemmer.

Kontingent og medlemmer
Vores kontingent opkrævning har i år været, både besværlig og tidskrævende. Både for jer som medlemmer, og ikke mindst vores to administrative ildsjæle; Anita og Lene.
Vi er kommet i mål og kan se, at vi den 25. februar er 346 medlemmer. Vi glæder os til vi, at vi kan mødes på Bøgelund til løb i flok.

Udvalg
Som altid er der nogle udvalgsmedlemmer der siger tak for denne gang. Og så er der plads til nye kræfter, som kan sprudle og skabe arrangementer, til glæde for klubkammeraterne.
Måske bliver du prikket på skulderen. Tag det som et tegn på, at andre kan se, du kan gøre en forskel. Det er både givende, sjovt og giver nogle nye kammeratskaber i vores klub.
Så selv om du måske tænker ”nej tak”, så tag en dyb indånding og se, hvilke muligheder du kan være med til at skabe.

Sportslig hilsen
Bestyrelsen Kolding Motion