Nyt fra DIN løbeklub 24. maj 2021

Nyt fra DIN løbeklub Kolding Motion
                          

Kære KM´er.                                                                                                 24. maj 2021.

Selvom kalenderen viser, at det snart er sommer, længes vi alle efter mere sol og varme. Og det er fedt at se flere og flere af jer på Bøgelund, på trods af at vi endnu ikke har mulighed for at åbne fuldt ud.
 
Uanset vejret, er der mange af jer, som snører skoene og tager ud til løb rundt om i landet. Dejligt at se, at I har energien og lysten til, at repræsentere KM ved løb af alle distancer og typer.

Tillykke til Claus Jensen med sit Marathon nummer 100. Det blev løbet pinselørdag i skov og bakker ved Silkeborg.


Generalforsamling.
Mandag den 14. juni klokken 19 holder vi vores udsatte generalforsamling.
Det bliver på Lyshøjskolen, at vi mødes til debat om vores klub, og får sat holdet til at stå i spidsen i det kommende år. Vi har ledige pladser i både bestyrelsen og vores udvalg. Og så skal vi vælge en formand, der vil stå i spidsen for Kolding Motion. Jeg har ”holdt stolen varm” gennem mere end et år, og sammen med en både engageret og initiativrig bestyrelse navigeret klubben gennem Corona-tiden.
I vil snart modtage indkaldelse til generalforsamling, så hold øje med jeres mailboks i den kommende uge.
Der bliver tilmelding via en hjemmeside, så vi har et overblik over, hvor mange vi bliver.

Vil du være kandidat til KM´s bestyrelse?
Vi holder et informationsmøde om bestyrelsesarbejdet i klubben tirsdag den 1. juni klokken 19.30 i klublokalet på Bøgelund. Vi har en begrænsning på ca. 45 personer, så en opfordring til at du kun møder op, hvis du er interesseret.
Det er vigtigt, at vi får kandidater til bestyrelsen og formandsposten, der ved hvad de går ind til. J
HUSK – gyldigt Corona-pas, enten som vaccineret eller med negativ test.

Kom og gør en forskel for dine klubkammerater.
Vores Løbs-, Fest- og Tema-udvalg har fået ledige pladser mens vi har været nedlukket. Har du lyst til at være med i arbejdet omkring løbsruter, arrangementer; enten fester eller foredrag og andet, så giv et kald til formanden – 2878 5819.

Bad og omklædning venter på kommunen.
Vi har presset på hos Kolding Kommune får at få åbnet for vores omklædnings- og badefaciliteter. Idrætsforvaltningen er i gang med at vurdere behovet på baggrund af indmeldinger fra kommunens foreninger. De skal fordele de rengøringsressourcer, som er til rådighed. Jeg er lovet et svar i den kommende uge, så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu, før vi er tilbage i fuldt omfang. Og igen – det bliver med gyldigt Corona-pas, som vi skal kontrollere med stikprøver.

Sommerfest i sigte.
Med genåbning og mulighed for at mødes i større grupper, har vi set på mulighederne for at holde en jubilæumssommerfest. Det vil ske i samarbejde med det nye Festudvalg, og blive i slutningen af august eller starten af september. I vil høre nærmere, når vi er klar med tid og sted.

Løbeskolen.
Når vi kommer til august måned, er det vores ønske, at vi kan åbne for Løbeskolen. Antal hold og distancer er noget vi arbejder på, og vores trænerstab bliver omdrejningspunktet for, hvor mange elever vi kan rumme.
Vi vil lægge vægt på egentlig træning og udvikling af jer medlemmer som løbere.
Savner du en løbegruppe, skal vi løse den udfordring på anden vis. Det er lykkedes for mange gennem det sidste år, og det gode arbejde skal vi bygge videre på i efteråret 2021.

Aftale med KrixRun
Vi har ikke ligget stille i nedlukningsperioden. Kolding Motion og KrixRun har lavet en samarbejdsaftale, som vi begge to forventer at få stor gavn af. KrixRun tilbyder rabatter på arrangementer, og vi giver jer tilbud om deltagelse i løb og som Crew via mail, hjemmesiden og FaceBook-gruppen. Vi arbejder også på, at udnytte Kristinas viden om løb på højt plan. Det vil ske i form af et tilbud til de medlemmer, som ønsker at blive endnu bedre, både på hastighed og distance.

KrixRun tilbyder rabatkode på 20 % til alle KriXrun´s motionsløb i 2021: ”koldingmotion2021”.  Tilmelding er altid på www.sportstiming.dk , og rabatkoden gælder ikke udsolgte løb. KrixRun kan desværre ikke give penge retur for tilmeldte løb, der er lavet uden brug af rabatkoden. Startnumre købt med rabatkode kan ikke overdrages til løbere uden for KM regi. Du finder en oversigt for løbene her: https://krixrun.dk/motionsloeb/

Der er også oprettet en Facebook-gruppe for hjælpere. https://www.facebook.com/groups/2915122261867976


Sportslig hilsen
Bestyrelsen Kolding Motion.
Jan Lundsgaard.