Nyhedsbrev 8. oktober 2021

Nyt fra DIN løbeklub Kolding Motion
                          

Kære KM´er.                                                                                       Oktober 2021.

KM lige nu.
Vi er på vej tilbage med mange løbere i gården til vores træningsture. Vi er lige nu 387 medlemmer i Kolding Motion. Så vi nærmer os de godt 500, som stod på listen, da vi måtte lukke ned i marts 2020. Vi nyder at se jeres aktiviteter; både i klubben og når I er ude til løb. Det er skønt at se KM-deltagere på resultatlisterne fra både ind- og udland.

Væske på lørdagsturen.
Med flere løbere og styr på Corona´en, har vi sat gang i væske på lørdagsturene. Som løber er det dejligt at få et kort stop, lidt at drikke og måske samle op på gruppen, når vi møder væskeposterne på ruten. Det at udsætte væske er en frivillig opgave, som har en lang tradition i Kolding Motion. Selvom du ikke når alle væskeposter, eller løber hver lørdag, må du gerne bidrage så vi får væsketjansen delt ud mellem alle medlemmerne.
Jette og Charlotte har hængt tilmeldingsskema til både 2021 og 2022 op i Siverummet – og der er stadig ledige pladser. J

Husk kaffe og kage efter lørdagsløb.
En anden tradition i Kolding Motion er hygge i klublokalet, når vi har løbet om lørdagen. Det er her vi får snakket om vores planer for løb, hvor vi har været og hvad der rører sig. Der er gratis kaffe/te og kager; vi brygger selv efterhånden som vi checker ind, og vi hjælpes med at rydde op bagefter. Eneste krav er, at du er omklædt; adgang med ”brugt” løbetøj er ikke velkomment.

Husk Julefrokost 20. november.
Vi gentager lige – Julefrokost i KM lørdag den 20. november i Parkhallen.
Der kommer information og mulighed for tilmelding fra Festudvalget inden længe.

Vintertid og synlighed.
Efteråret og de mørke timer er kommet. Snart skal vi have refleksvesten frem og på, når vi løber i KM. Det er tiden, når vi skifter til vintertid i slutningen af oktober måned. Står du og mangler din vest, kan du købe en ny i klubben.
Tag fat i Lene F eller Simone, så vil de hjælpe dig. Prisen er 50 kroner – og så bliver du også set i mørket J.
Er du nyt medlem i 2021, er der en refleksvest med i kontingentet – procedure for afhentning; se ovenfor.

Lørdags-Buffet efter nytår.
Vi har spurgt vores herlige Buffethold, om de er klar til møde jer alle igen. ”JA” lød svaret. Det bliver efter nytår, at der kommer lækkerier på bordene i klublokalet. Datoer vil følge, når holdet får lagt planen – de skal jo have tid til både forberedelser og opgaverne på selve dagen.

Tak fordi du er med til at gøre vores alles løbeklub til et særligt sted at mødes om vores fælles interesse – LØB.

Sportslig hilsen
Bestyrelsen Kolding Motion.
Jan Lundsgaard.