Nyt medlem – praktisk information

                              

Velkommen i Koldings største løbeklub.

I Kolding Motion er vores formål ”Samling omkring løb”. Det gennemsyrer alle de aktiviteter, som vi har året igennem. Der er plads til alle, og vi lægger vægt på, at hvert medlem løber det man kan og har lyst til.

Vores samlingssted er på Bøgelund, Bramdrup Skovvej 40, 6000 Kolding. Vi deler omklædning med KOK og KBC, orienterings- og cykelklubben. Vi mødes mandag & onsdag med start klokken 17 og lørdag med start klokken 10. Inden vi løber, vil der ofte være fælles information fra formanden eller andre ledere.

Vores klubfarve er pink. Den giver genkendelse over hele landet, når vi deltager i løb. Det er ikke et krav, at du løber i klubbens farve, men det styrker sammenholdet og vi kan let spotte hinanden undervejs.

Damer har omklædning i ”Den sorte diamant” ud til parkeringspladsen og mændene har omklædning i fløjen mod øst; med indgang fra gården.  Vores omklædningsrum bliver åbnet ca. ½ time før vi løber, og aflåst når vi tager ud på turene. Opgaven med at låse op går på skift mellem en lille gruppe af KM´s medlemmer.
Vi fraråder, at du lader værdigenstande være i omklædning og siverum.

Vi har et lille samlingsrum (Siverummet) i tilknytning til herrernes omklædningsrum i Østfløjen. Her mødes vi før dagens løb. Vi opbevarer vores rutekort og lægger de aktuelle kort til ugens ture frem hver mandag.
Alle dage har planlagte ruter til både en kort og en lang tur. De går fra 4 km til 32 km og de lange ture er planlagt til, at opbygge formen til marathonløb i foråret og efteråret. Om lørdagen skiftes vi til at sætte væske og energidrik ud på den lange rute. En frivillig opgave, som alle har glæde af bliver gjort.

Vi løber i mindre grupper og finder sammen ud fra, hvor langt og hurtigt man vil løbe den dag.
Der er opsat markeringer i gården, som giver mulighed for at spotte de enkelte grupper. Er du i tvivl, så spørg.
Vi lægger vægt på, at vi starter ud sammen og så vælger den distance, der er tid og lyst til på dagen.
Vi overholder altid færdselsloven. Vi hjælper hinanden med at færdes sikkert i trafikken, så vi undgår uheld og dårlig omtale. Når vi starter på dagens tur, fylder flere hundrede løbere meget. Vis hensyn til andre.

Efter vores løbetur om lørdagen, er der fælles (og gratis) kaffe, te og kager i klublokalet i den gamle hovedbygning. Her får vi gode snakke om løbeplaner, og de gode oplevelser vi har sammen.
Du skal være omklædt for at benytte lokalerne. Dette er aftalt mellem alle klubber, der bruger lokalerne.

To gange om året har vi Løbeskole med uddannede trænere på distancerne 5 km, 10 km og ½-marathon.
Vi har også marathontræning, når der er medlemmer, som ønsker at prøve kræfter med de 42 km.

Vi holder to årlige fester, som medlemmerne selv betaler. En sommerfest, hvor vi også arrangerer et fællesløb med forskellige distancer. Og en julefest, hvor vi slutter løbeåret af med god mad og hygge.

Er der noget der undrer dig, eller du mangler oplysninger om? Så spørg en af dine klubkammerater eller bestyrelsen. Du kan også læse mere på www.koldingmotion.dk

Velkommen i Kolding Motion

Bestyrelsen

Ovenstående “folder” kan downloades her