Nyt fra DIN løbeklub Kolding Motion

Nyt fra DIN løbeklub Kolding Motion
                          

Kære KM´er.                                                                                       Maj 2022.


Nu kan du selv åbne døre til omklædningsrum.
Fra og med den kommende uge (uge 21) går låsevagt-ordningen på pension… Vi har installeret en nøgleboks, hvori der altid ligger en nøgle til Bøgelund. Boksen hænger på husmuren lige ved siverummet. For at åbne boksen indstilles koden på de fire talhjul.

Den første, der ankommer til Bøgelund på en træningsdag, åbner boksen, tager ”Dørnøglen” og låser op i siverummet samt dame- og herreomklædningen. Du bedes låse op i cykelgaragen: brug ”Cykelnøglen”, som passe til låsen på garagen. Begge nøgler skal straks efter oplåsning lægges retur i boksen.
For at låse boksen, skal man dreje på tallene, således koden ikke er synlig. Akkurat som i dag, lukker og slukker sidste M/K i klubben alle døre uden brug af nøgle.

Det er ikke tilladt at oplyse koden til ikke-medlemmer af KM, ligesom det er af stor vigtighed, at nøglen straks efter brug returneres til boksen. Vi beder alle medlemmer respektere dette.

Afslutningsvis skal der lyde en stor tak til de medlemmer, der igennem tiden har ydet en indsats for os alle i låsevagtordningen.   


Stjerneløb og havefest.
Lørdag den 25. juni afholder temaudvalget et spændende stjerneløb med start klokken 10, som efterfølges af en hyggelig havefest med mad omkring kl. 12.30 – så sæt kryds i kalenderen.

Vi satser på rigtig godt vejr, så vi kan være udendørs til mad og hygge. Vi bestiller mad og et fadølsanlæg udefra, og sætter musik på en soundboks. Der vil være tilmelding og en egenbetaling til havefesten.
Vi håber mange KM’er har lyst til at deltage.

Der vil følge mere info snarest, med oplysninger om tilmelding og betaling.

Selvom klubben pt. ikke har et festudvalg, vil vi i bestyrelsen gerne sikre det sociale liv i klubben. Derfor har vi (Charlotte, Camilla og Simone) kastet os over opgaven med at arrangere en havefest, hvor vi kan mødes og hygge os i fællesskab.


Bøgelund får gæster.
Der kommer øget aktivitet på Bøgelund i juni måned. I weekenderne 10-12. og 17-19. juni afholder Kolding Rideklub stævner. Det vil give pres på vores omklædning og parkeringspladser. Tag godt imod gæsterne hos ”naboen”, så vi alle kan nyde vores idrætter.

Sportslig hilsen
Bestyrelsen Kolding Motion.
Jan Lundsgaard.