Nyt fra DIN løbeklub Kolding Motion

Kære KM´er.                                                                                       Januar 2023

Kontingent 2023.

Årets kontingentopkrævning foregår automatisk., Du modtager en besked i mailboksen, om du vil fortsætte dit medlemskab af Kolding Motion. Vi håber, at mange af jer holder fast i at mødes og løbe fra Bøgelund. HUSK – når du har betalt, er der et gratis startnummer til Kolding Half i maj måned. Mere information i januar 2023.

Lørdagshygge med spisning.

Husk vi har samling efter lørdagsturen den 7. januar. Vores ”buffetpiger” sørger for indkøb af brød og pålæg, som vi selv retter an på bordene. Der er fælles oprydning, når vi er færdige. Klubben står for maden (det koster gratis J ), drikkevarer er for egen regning. Kom frisk – det er så hyggeligt at sludre med klubkammeraterne. HUSK – du skal være omklædt for at deltage J

Væske på lørdagsturen.

Det er dejligt, at vi har fået gang i udsætning af væske på de lange lørdagsture. Jette har lavet en fordeling af opgaverne, der hænger lister i Siverummet og hjemmesiden er opdateret.

Generalforsamling 2023.

Reserver mandag den 27. februar – generalforsamlingen er dér, hvor du kan dele ris og ros om vores klub. Vi starter klokken 19, og der vil være en let servering. Indkaldelse og tilmelding til mad kommer, når vi nærmer os. Har du lyst til at sætte dit præg på vores fælles klub? Så er bestyrelsen i KM stedet, hvor du kan få indflydelse. Tag fat i en af os fra bestyrelsen, så kan du få mere information og svar på spørgsmål. Du finder os her.

Sportslig hilsen
Bestyrelsen Kolding Motion.
Jan Lundsgaard.