Kolding Half 14. maj 2023

Løb en Halvmarathon i Koldings gader

Søndag d. 14. maj gennemføres for første gang motionsløbet Kolding Half. Det bliver en spektakulær og anderledes rute gennem hjertet af Kolding. Foruden halvmarathon er der også mulighed for at deltage på 5km samt den populære familiedistance 1 mile.

Til alle deltagere er der flotte medaljer samt T-shirts og gymbag fra Newline.

Ruten starter på Koldings ikoniske Havn i et unikt havnemiljø med rå kraner, industri og store skibe, hvor turen herefter går til Kolding centrum og mod Slotssøen, hvor Hendes Majestæts robåd ligger klar og deltagerne får det flotteste udsyn til Koldinghus. Vi skal forbi og igennem flere af byens seværdigheder som bl.a. Geografisk Have og et flot opløbsstykke med flot udsyn til Kolding Fjord. 

Som belønning for det flotte frivillige arrangement udvist af klubbens medlemmer ifm. Royal Run sidste år, har bestyrelsen bestemt, at all KM’ere får mulighed for at deltage gratis i Kolding Half.

Har du lyst til at være med, så send en mail til Jette Larsen på jettelarsen9@gmail.com med de relevante oplysninger (tjek din mail). Er du ikke allerede medlem, så skynd dig at melde dig ind, så du også får mulighed for at deltage gratis i løbet. Læs mere om medlemsskab her: https://server.moesborg.dk/~koldingmotion/index.php/bliv-medlem/
 

Distancer: 
21,0975 km
5 km
1 mile 

Tid og sted: 
Søndag d. 14. maj 2023 fra kl. 12.00

Vel mødt! 🙂