Om os

Formål og historie

KOLDING MOTION er stiftet den 29. marts 1995, og klubbens formål er at skabe samling omkring løb på motionsplan, men også om ønsket at give plads til træning på konkurrenceniveau.

KOLDING MOTION er en klub for alle og har til huse på Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, 6000 Kolding, med omklædnings- og badefaciliteter samt klublokale, hvor vi efter de tre ugentlige træningsture benytter lejligheden til under socialt samvær at nyde en øl/sodavand eller kaffe.
Hver lørdag efter træning mødes flere medlemmer i vores fælles klublokale og hyggesnakker med de øvrige medlemmer og nyder gratis kaffe og kage. Kom og vær med – det er så hyggeligt. Husk dog, at vi skal være omklædte, når vi benytter klublokalet, så husk tøj til omklædning.

Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt miljø og tilrettelægge fælles træningsruter/ture, ligesom der lejlighedsvis arrangeres møder med foredrag, film og hyggeligt samvær.

Medlemsskab

Du er altid velkommen til at træne sammen med os 2-4 gange, før du bestemmer dig for indmeldelse. Det er helt uforpligtende at være med.

Kontingent er p.t. 300,- kr. pr. år. Du vil som aktivt  medlem af KOLDING MOTION kunne opleve naturen omkring Kolding i en god og hyggelig atmosfære sammen med andre, der har det rigtig godt med at motionere på netop det niveau, der er passende for én selv.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at blive medlem af KOLDING MOTION – mød op til træningen på Bøgelund eller kontakt et af klubbens bestyrelsesmedlemmer.

Mobilepay

Klubben har et mobilepay nummer du kan benytte til fx. køb af klubtøj, sodavandskort etc.

Mobile Pay 72539

Info

Mødested:
(omklædt og klar til afgang) KOLDING MOTION Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, 6000 Kolding.

Træningstider:
Mandag og onsdag kl. 17.00 og lørdag kl. 10.00.

Ruter:
På ruter over 15 km udlægges der væske mindst 1-2 steder, over 20 km  udlægges der væske mindst 3-4 steder. Udlægning af væske sørger klubbens medlemmer selv for.

Klub-singlet

HUSK:
At have den let genkendelige pink singlet på til diverse konkurrencer, så det er nemt for klubkammerater og andre at få øje på jer i mængden og bakke jer op.

HUSK:
I den mørke tid i vinterperioden løber vi alle med refleksveste for at være synlige i trafikken og øge sikkerheden. Og vi husker altid at overholde færdselsloven (lysreguleringer osv).