Vores trænere

Jonas Tröster, 46 år

Jeg har løbet i KM siden 2017, og det er efterhånden er blevet til både halve og hele marathons. Jeg elsker naturoplevelserne og det spontane fællesskab der opstår, når man løber i flok.

 

Jenny Kjær 52 år

Jeg startede på løbeholdet 5-10 km I 2017, derefter mit første halvmarathon i 2018.
Løbet mange siden.

Når jeg kan, kan alle😉

Ole Lambrecht, 52 år

Medlem af KM siden 2019.
Sætter stor pris på løbeoplevelser og det sociale ved at løbe i en klub. Har været løbetræner siden efteråret 2019 og gælder mig til det næste hold.
Sammen tager vi på en rejse med en ½ Marathon som mål.

Arne Byrialsen, 55 år.
Jeg har løbet i Kolding motion siden 2018, og holder meget af at løbe i flok og de dårlige vittigheder på de lange ture. Jeg holder meget af bakker – specielt når de går nedad.

Linda Rasmussen, 46 år.
Jeg har løbet siden 2012.
I starten kunne jeg knap nok løbe mellem to lygtepæle, men med deltagelse på flere løbeskolehold, løb jeg i 2017 mit første marathon.
Jeg er ikke en hurtig løber, men som jeg altid siger, så er jeg hurtigere end dem som ligger på sofaen.
Jeg hedder Gitte Clausen,
jeg er løbetræner for 10 km holdet.
Jeg har været medlem siden 2019. Jeg startede med at træne, til at kunne løbe 10 km. Tidligere har jeg trænet til 5 og 10 km på egen hånd, men havde behov få at blive en del af et fællesskab.
Da klubben manglede en hjælpetræner til 10 km-holdet i januar 2020, skulle der ikke meget til at overtale mig til at tage tjansen. Jeg synes det har været spændene at planlægge turene og være med til at holde lysten og gejsten oppe.