Skip to main content

Netværksgrupper


Vi tilbyder forskellige netværksgrupper.

Netværk 60+

Er du over 60 år, og er du for nyligt flyttet til byen – eller vil du bare gerne møde nye mennesker, have flere at tale med, eller måske have nogen at lave aktiviteter sammen med? Så er netværket her måske noget for dig. 

Her er du sammen med andre i alderen 60+, der også ønsker at udbygge deres netværk. I udveksler erfaringer og taler om alt mellem himmel og jord – men I kan også diskutere svære emner som venskab, tab, ensomhed og selvværd.

Gruppen mødes mandage i ulige uger kl. 14-16 understøttet af 2 frivillige gruppeledere. Der er løbende optag i gruppen, så hvis der er plads, er nye deltagere meget velkommen.

Gruppen bygger på gensidig respekt og ligeværd. Alle har tavshedspligt.

Deltagere over 18 år i Selvhjælp Silkeborgs tilbud skal så vidt muligt være medlem af foreningen. Et medlemskab koster 150 kr./år.

Kontakt os gerne for mere information:

T  2092 0878

TorsdagsEnergi – gåtur

Er du frivillig, deltager, på venteliste eller bare nysgerrig, så har du mulighed for at deltage i TorsdagsEnergi, som er et åbent fællesskab for dem, der har overskud, tid og lyst. Her bliver du bliver taget godt imod, og vi gør vores bedste for at alle føler sig godt tilpas.

Fælles gåtur

Vi mødes hver torsdag kl. 10-11 med mulighed for at blive lidt længere til en kop kaffe.

Sammen med mindst én frivillig går vi en tur, hvor alle, der har lyst, taler med hinanden. Tempoet er stille og roligt, og ofte går turen ud på Odden, hvor vi er tæt på naturen. Af hensyn til de andre deltagere, er det en røgfri, og hundefri gruppe – hundene må luftes på et andet tidspunkt 😊

TorsdagsEnergi understøttes af 1-2 frivillige, og kører alle uger med undtagelse af skolernes ferieperioder. Vi glæder os til at se dig!

Billeder fra gruppens dejlige gåture kan ses her på facebooksiden 'TorsdagsEnergi'

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding – men du er meget velkommen til at støtte Selvhjælp Silkeborgs arbejde via et medlemskab, som koster 150 kr./år.

Kontakt os gerne for mere information:

T  2092 0878